Participació d’en Lluís Anglès en el podcast La Recòndita

Ja ha sortit el nou episodi de La Recòndita, el podcast de la FIMA presentat pels professors Adrien Faure, Maria José Masanet i Sergio Villanueva. Com que aquest segon episodi ha sortit al juny, l’han volgut dedicar a l’orgull LGBTI i, per això, han convidat a en Lluís Anglès, tècnic al CRAI BIMA en el torn de tarda, perquè els hi expliqués les interessants descobertes que va fer en el procés de recerca per a preparar l’exposició de Ràdio, Podcasts i Diversitats que vam inaugurar el passat febrer (i que encara sou a temps de visitar a l’entrada de la biblioteca).

En aquest episodi també hi ha participat la professora Núria Jornet, directora del Departament, que ha parlat de la seva recerca al voltant dels arxius conventuals de dones i, finalment, la Mar González, alumna de 4t de Comunicació Audiovisual, i en Marc Vilalta, exalumne de la Facultat, també han parlat dels seus curtmetratges de temàtica LGTBI.

Més informació:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: