Propera exposició i jornada “Ràdio, podcasts i diversitats”

Amb motiu del Dia Mundial de la Ràdio i l’estrena de la nova Assignatura de Creació Radiofònica a la FIMA, el pròxim divendres 11 de febrer el CRAI BIMA inaugurarà l’exposició Ràdio, podcasts i diversitats, que estarà ubicada a l’entrada de la biblioteca. Ben aviat us donarem més detalls de l’exposició i també us ensenyarem la seva versió virtual.

A més a més, el mateix divendres 11 de febrer tindrà lloc la Jornada #AmbDiversitat: Ràdio, Podcasts i Diversitats a la Sala d’Actes de la Facultat d’Informació i Mitjans Audiovisuals de 10 a 13h. També es podrà seguir en línia en obert a través del canal de YouTube de la FIMA

L’acte s’estructurarà en tres parts. A les 10h tindrem la sessió ‘Noves mirades i perspectives al món de l’àudio’, amb l’Olga Suanya i la Montse Virgili. L’Olga ens presentarà el seu projecte Chelsea Hotel, un podcast que cada setmana recorda una efemèride, una cançó i explica la història que les connecta. Per la seva banda, la Montse Virgili, directora i presentadora de ‘les dones i els dies’ de Catalunya Ràdio, ens explicarà la creació i recorregut del programa, un espai que dóna veu a les dones de diferents àmbits i èpoques. 

A les 11:30h tindrem la sessió ‘The twenties: les veus i mirades del jovent en format podcast’, amb estudiants de la FIMA. El Pol Balada, la Pilar Baradat, el Carles Bellart, la Maria Braña, la Mar Gimenez, la Meri Lancis, l’Albert Muns, la Maria Pérez i el Marc Saaveda ens presentaran els podcasts ‘El Déjà Vu’ i ‘Aquí Pilbert’, dintre del projecte ‘The Twenties’. Es tracta de podcasts creats pel jovent i per al jovent, on es parlen els temes que els preocupen i sobre el que volen debatir. 

Per acabar, a les 12:30h, el Lluís Anglès i l’Èlia Romaní de la biblioteca i la Marga Carnicé del grup GENDIMS ens presentaran l’exposició ‘Ràdio, Podcasts i Diversitats’.

Podeu apuntar-vos a la jornada a través d’aquest enllaç: https://bit.ly/3L7eCcP

Més informació:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: