Publicada la Memòria anual 2019 de la biblioteca

Ja teniu disponible al Dipòsit digital de la UB la memòria anual de la biblioteca corresponent a l’any 2019.

La publicació vol deixar constància de tot allò que va passar a la biblioteca al llarg del 2019. Hi trobareu el canvi de nom de la Facultat i de la biblioteca, el nou pla d’estudis i nom del grau, les dades més destacades i els canvis que hem fet en els diferents espais; també parlem de l’equip de la biblioteca, la Comissió de biblioteca, remarquem alguns dels serveis oferts i la col·laboració amb la Facultat. En l’últim apartat, el de ‘Difusió’, especifiquem les publicacions, exposicions, rodatges, visites, xarxes socials i notícies, etc. que s’han fet al llarg de l’any.

Més informació:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: