Novetats jocs de taula 26.05.23

El laberinto mágico

Joc cooperatiu de resolució de misteri en el que un jugador interpreta el paper d’esperit i la resta de vidents. Tots els jugadores tenen per objectiu descobrir com va ser assassinat l’esperit perquè pugui descansar en pau. Cada jugador haurà d’intentar vèncer el laberint invisible amb el seu peó i ser el primer a aconseguir cinc símbols màgics. El primer que ho aconsegueixi, guanyarà la partida.
De 2 a 4 jugadors, les partides de El laberinto mágico duren aproximadament entre 20 i 30 minuts.
El paquet inclou 1 joc (55 cartes, 1 full d’instruccions) i una capsa de llautó circular de 8cm de diàmetre.

4 Data Brokers

Joc basat en la novel·la “Jugar-s’hi la vida” de Màrius Serra, en el que uns traficants es disputen el control del Big Data. El Data broker amb més punts guanya la partida.

De 2 a 4 jugadors, les partides de 4 Data Brokers duren aproximadament 20 minuts.

El paquet inclou 1 joc (22 cartes d’objectiu, 32 cartes de joc, 20 marcadors de fusta (5 grocs, 5 blaus, 5 vermells, 5 verds)) + 3 quadríptics; en capsa 10 x 15 x 3 cm.

Pictures

Posa a prova la teva imaginació per a recrear amb diversos elements diferents fotografies! Pictures és un joc de taula on els jugadors hauran de recrear les imatges que es troben en una quadrícula utilitzant diferents sets d’elements, que aniran girant entre els jugadors en cada ronda

De 3 a 8 jugadors, les partides de Pictures duren aproximadament 30 minuts.

El paquet inclou 1 joc (91 targetes amb fotografia, 48 marcadors de coordenades (3 de cada), 24 cubs de fusta (3 blancs, 3 verds, 3 negres, 3 grisos, 3 marrons, 3 vermells, 3 blaus, 3 grocs), 6 blocs de construcció de fusta, 4 pales, 4 pedres naturals, 19 targetes pictogràfiques, 2 cordons de sabates (1 de llarg i 1 de curt), 4 marcadors de número, 4 marcadors de lletra, 4 indicadors de foto, 1 bossa de tela, 1 bloc de notes) + 2 fulls ; en capsa 30 x 30 x 7 cm.

Mysterium

Joc cooperatiu de resolució de misteri en el que un jugador interpreta el paper d’esperit i la resta de vidents. Tots els jugadores tenen per objectiu descobrir com va ser assassinat l’esperit perquè pugui descansar en pau

De 2 a 7 jugadors , les partides de Mysterium duren aproximadament 40 minuts.

El paquet inclou 1 joc (1 pantalla de joc, 18 cartes de personatge d’esperit, 18 cartes d’objecte d’esperit, 6 fitxes de culpable, 3 fitxes de corb, 84 cartes de visió, 6 fitxes d’esperit, 6 fitxes d’intuïció, 36 fitxes d’endevinació, 18 cartes de personatge de vident, 18 cartes de lloc de vident, 18 cartes d’objecte de vident, 6 indicadors de nivell d’endevinació, 6 sobres, 1 tauler rellotge, 3 taulers de progrés, 1 rellotge de sorra, 1 marcador d’endevinació i progrés de progrés d’epíleg) + 2 fullets (11, 11 pàgines); en capsa 29 x 29 x 8 cm.

Trobareu tota la nostra col·lecció de jocs al Cercabib. Recordeu seguir les normes d’ús:

  • Els jocs es presten durant 10 dies. Podeu renovar el préstec sempre que no hi hagi un altre usuari que hagi reservat el mateix joc.
  • Es pot jugar a casa, al jardí de la biblioteca o als espais de la FIMA que siguin adequats, però no es pot jugar dins de la biblioteca, ja que això destorbaria el silenci que necessiten els nostres usuaris.
  • És important que comproveu les parts components dels jocs abans de fer el préstec i abans de tornar-nos-els, que tingueu cura dels components del joc mentre estigui en la vostra custòdia i, sobretot, vigileu que no us caigui menjar o begudes al seu damunt!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: