Novetats jocs de taula 12.05.23

Código secreto: imágenes

Els jugadors es converteixen en espies, organitzats en dos equips que han de desxifrar la informació de les pistes per aconseguir el codi secret abans que l’equip rival, sense trobar-se amb l’assassí.
En aquest segon lliurament del joc, els codis són imatges en comptes de paraules, augmentant les possibilitats d’interpretació per part dels jugadors.
Té diferents varietats de joc i s’hi pot jugar per separat, o combinat amb la versió original de Codi Secret.
Pensat per a majors de 10 anys, les partides de Código secreto: imágenes duren aproximadament 15 minuts.
El paquet inclou 1 joc (16 targetes d’agents en dos colors, 1 targeta d’agent doble, 4 targetes de civils, 1 targeta d’assassí, 60 cartes de clau, 1 suport per a les cartes, 140 cartes amb 280 imatges) + 1 fullet (11 pàgines); en capsa 23 x 16 x 5 cm.

Rory’s story cubes: actions

Llança els daus i, començant per “Érase una vez…”, inventa’t una història que involucri els 9 resultats dels daus. Juga amb Story Cubes com un joc per a un o més jugadors, o com un party game en el qual cadascun ha de continuar la història on l’anterior l’ha deixat. Atorga punts com a premi per la rapidesa d’improvisació, o per la inventiva, o la imaginació…

Pensat per a majors de 6 anys, les partides de Story Cubes: actions duren tot el temps que pogueu imaginar!

El paquet inclou 1 joc de taula (9 daus, 4 fullets de reglaments): il·lustracions; en capsa de metall circular de 8 cm de diàmetre + 15 x 9 x 3 cm, en capsa de cartró.

Exit el juego: el museo misterioso

Joc de taula cooperatiu que et farà viure una autèntica experiència d’escape room. En aquesta edició resulta que mentre gaudeixes amb els teus amics d’unes vacances a Florència, visiteu un museu que té una exposició que conté el tresor de la Santa Maria, una de les tres caravel·les de l’expedició que va portar Colom a Amèrica. Però quan arribeu al museu els esdeveniments canvien de manera inesperada. Heu d’aconseguir sortir com més aviat millor, i per això tu i els teus companys haureu de resoldre tots els trencaclosques i endevinalles que se us presentin. Aquest joc ajuda a fomentar el pensament lògic, el treball en equip i la perseverança.

Pensat per a majors de 10 anys, d’1 a 4 jugadors, les partides de Exit el juego: el museo misterioso duren entre 45 i 90 minuts.

El paquet inclou 1 joc (1 disc descodificador, 85 cartes, 2 objectes, 1 quadern i 1 manual): il·lustracions ; 18 x 13 x 4 cm, en capsa de cartró.

La fallera calavera

Joc de cartes, que permet la interacció entre jugadors i et durà a la Comunitat Valenciana i a les seves tradicions més populars. L’objectiu principal del joc és ser el primer que aconsegueix reunir cinc cartes amb els ingredients d’una bona paella. El motiu? Una fallera ha mort en una mascletà per l’explosió d’un petard. Un cop morta, però, ressuscita convertida en un zombi i només hi ha una manera de calmar la seva ira apocalíptica: cuinar-li una bona paella. Per aconseguir-ho, els jugadors competiran amb una baralla de 102 cartes per poder reunir aquests cinc ingredients i cuinar aquest típic plat valencià. Però les coses no seran senzilles. Cartes espacials, com la Batalla d’Almansa, el mirall relluent, la Llotja de València o la Muralla de Morella, a més de la possibilitat de robar cartes al teus rivals, augmentaran l’emoció de la partida. El primer jugador que aconsegueixi els ingredients, guanya el joc.

Pensat per a majors de 10 anys, de 2 a 5 jugadors, les partides de La fallera calavera duren entre 20 i 40 minuts.

El paquet inclou 1 joc (102 cartes, 1 carta de regles i dubtes i 1 full d’instruccions): il·lustracions; en capsa de cartó 12 x 10 x 2 cm.

Ex Libris

En el joc Ex Libris hauràs d’aconseguir eclipsar a la teva competència si vols fer-te amb la victòria. Per a això, necessitaràs expandir la teva biblioteca personal enviant als teus assistents de confiança al llogaret a la recerca dels toms més impressionants. Les fonts per als millors llibres són escasses, per la qual cosa hauràs de vèncer als teus oponents quan apareguin, sobretot si la seva estratègia per a conformar la seva biblioteca coincideix amb la teva!.

Comptes només amb uns dies abans que l’inspector oficial de l’alcalde vingui a jutjar la teva biblioteca. Assegura’t que els teus assistents tinguin tots els llibres arxivats a temps i segons els criteris establerts: ordre alfabètic, obres destacades, varietat… A més, al principi de la partida s’establirà una matèria de moda (que atorgarà punts al final de la partida), i una matèria de llibres prohibits (que restarà punts). Només amb una astuta planificació podràs convertir-te en Gran Bibliotecari!

Pensat per a majors de 10 anys, d’1 a 4 jugadors, les partides de Ex Libris duren 45 minuts.

El paquet inclou 1 joc (1 tauler, 1 formulari d’inscripció de doble cara, 1 rotulador, 12 targetes de biblioteca, 4 fulls de 18 targetes de parador, 12 ajudants bàsics, 12 ajudants especials, 1 fitxa de primer jugador, 152 cartes de llibres, 6 cartes de categoria, 4 guies de referència dels paradors, 1 reglament): il·lustracions; en capsa de 31 x 31 x 8 cm.

Trobareu tota la nostra col·lecció de jocs al Cercabib. Recordeu seguir les normes d’ús:

  • Els jocs es presten durant 10 dies. Podeu renovar el préstec sempre que no hi hagi un altre usuari que hagi reservat el mateix joc.
  • Es pot jugar a casa, al jardí de la biblioteca o als espais de la FIMA que siguin adequats, però no es pot jugar dins de la biblioteca, ja que això destorbaria el silenci que necessiten els nostres usuaris.
  • És important que comproveu les parts components dels jocs abans de fer el préstec i abans de tornar-nos-els, que tingueu cura dels components del joc mentre estigui en la vostra custòdia i, sobretot, vigileu que no us caigui menjar o begudes al seu damunt!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: