Novetats jocs de taula 5.5.23

Dixit

Dixit Classic és el reconegut joc que va iniciar la famosa sèrie Dixit. Es juga amb cartes oníriques i cada jugador ha d’explicar una història perquè altres, no tots, endevinin la carta. Un joc sorprenent que permet entrar a la ment dels jugadors. La imaginació i l’astúcia són claus per guanyar la partida!
El joc, creat per Jean-Louis Roubira, compta amb moltes expansions i és reconegut per les boniques il·lustracions de les seves cartes i per l’originalitat del seu plantejament, que proporciona una gran experiència lúdica.
Pensat per a majors de 8 anys, les partides de Dixit Classic duren entre 30 i 45 minuts.
El paquet inclou 84 cartes il·lustrades, 1 tauler de puntuació integrat a la caixa, 6 peons de fusta amb forma de conill, 36 fitxes de vot i les instruccions del joc.

Catan

Catan és un joc de taula que uneix l’estratègia, l’astúcia i la capacitat per negociar. Durant la partida, els jugadors han d’utilitzar les seves habilitats per colonitzar l’illa de Catan, aprofitant els seus recursos naturals. Per aconseguir-ho, podran construir poblats, ciutats, establir rutes comercials, etc. Cal fer servir l’estratègia per poder aconseguir tots els materials necessaris, ja que aquests només es troben en alguns punts concrets del tauler.

Cada partida és completament diferent de l’anterior, ja que el tauler de joc es crea de bell nou cada vegada.

Pensat per a majors de 10 anys, les partides de Catan: el joc duren entre 60 i 90 minuts.

El paquet inclou 19 hexàgons de terreny, 6 peces de mar, 18 fitxes numerades, 95 cartes de matèria primera, 25 cartes de desenvolupament, 6 cartes especials, 96 figures de joc, 1 figura de lladre, 2 porta cartes, 2 daus, 1 reglament.

Timeline: clásico

Joc de taula en què cada carta mostra un esdeveniment històric, un invent o un descobriment en ambdues cares però amb l’any només imprès per una de les dues. Els jugadors, en el seu torn, hauran d’ordenar correctament les seves cartes conforme a les dates dels esdeveniments que es presentin. Després de posar la carta has de comprovar la data, si la data és correcta la carta es queda a la fila, però si no, has de descartar joc i robar-ne una altra. Guanyarà el primer a posar correctament totes les seves cartes.

Pensat per a majors de 8 anys, les partides de Timeline: “clásico” duren 15 minuts.

El paquet inclou 55 cartes de 6 x 4 cm, 1 fullet de regles i una capsa de metall circular.

Codi secret: jugueu amb els mots: descobriu els espies!

En aquest joc només els caps dels espies sabran quines paraules corresponen als seus agents. La resta de l’equip els haurà de trobar únicament amb pistes compostes per un mot i una xifra, però hauran d’evitar assenyalar les paraules de l’equip rival i, sobretot, l’assassí.

Pensat per a majors de 10 anys, les partides de Codi secret, jugueu amb els mots: descobriu els espies!, duren 15 minuts.

El paquet inclou 16 targetes d’agents en dos colors, 1 targeta d’agent doble, 7 targetes de civils, 1 targeta d’assassí, 40 cartes de clau, 1 reglament (7 pàgines), 1 suport per a les cartes, 1 rellotge de sorra, 200 cartes amb 400 noms en clau.

Timeline: inventos

Joc de taula en què cada carta mostra un esdeveniment històric, un invent o un descobriment en ambdues cares però amb l’any només imprès per una de les dues. L’objectiu és ser el primer a col·locar les cartes en ordre cronològic.

Pensat per a majors de 8 anys, les partides de Timeline: “inventos” duren 15 minuts.

El paquet inclou 55 cartes, 1 fullet de regles i una capsa de metall circular.

Trobareu tota la nostra col·lecció de jocs al Cercabib. Recordeu seguir les normes d’ús:

  • Els jocs es presten durant 10 dies. Podeu renovar el préstec sempre que no hi hagi un altre usuari que hagi reservat el mateix joc.
  • Es pot jugar a casa, al jardí de la biblioteca o als espais de la FIMA que siguin adequats, però no es pot jugar dins de la biblioteca, ja que això destorbaria el silenci que necessiten els nostres usuaris.
  • És important que comproveu les parts components dels jocs abans de fer el préstec i abans de tornar-nos-els, que tingueu cura dels components del joc mentre estigui en la vostra custòdia i, sobretot, vigileu que no us caigui menjar o begudes al seu damunt!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: