Activitats al CRAI BIMA per Sant Jordi

Aquest any tornem a participar per tercer any ajudant a la Comissió de Dinamització Lingüística de la Facultat d’Informació i Mitjans Audiovisuals, liderada pel professor Amadeu Pons, amb l’activitat “Un tast de… T’agradaria continuar llegint?“. Aquesta comissió, com ja és tradició, durant uns dies empapera les parets de la facultat amb fragments literaris que venen proposats per tots els col·lectius de la facultat, a manera de suggeriment de lectures de cara a la propera Diada del Llibre.

Des de la biblioteca, hem ajudat en la maquetació i muntatge, però també afegint fragments de les últimes incorporacions que han arribat al nostre fons. Volem agrair especialment la participació de la nostra becària Beatriz Estapé en aquesta activitat.

A més, del 17 al 25 d’abril, tothom que agafi en préstec una de les nostres novel·les, s’endurà de regal una rosa de paper feta a mà. Podeu trobar el nostre fons de novel·les davant de la zona de sofàs. Les podreu identificar perquè tenen un teixell de color groc i el topogràfic N82.

Més informació:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: