Visita a la biblioteca a les jornades de portes obertes de la FIMA

Els passats dies 28 i 29 de març hi va haver les jornades de portes obertes a la Facultat d’Informació i Mitjans Audiovisuals. Aquestes jornades, adreçades a futurs estudiants, tenen l’objectiu de donar a conèixer la Facultat i els tres graus que s’hi poden cursar: Gestió d’Informació i Documentació Digital (GIDD), Comunicació Audiovisual (CAV) i la doble titulació de Gestió d’Informació i Documentació Digital – Comunicació Audiovisual (Infocom).

Tots els grups de visitants van passar per la nostra biblioteca, pel nostre jardí i també van visitar les dues exposicions que tenim muntades actualment: l’exposició Documentalista audiovisual, a l’entrada de la biblioteca, i l’exposició Els espais del CRAI UB: un recorregut pels CRAI biblioteques a través de la mirada d’Antoni Morell, que es pot visitar al vestíbul del primer pis de la facultat.

Els professors que van guiar els diversos grups van explicar als visitants tots els canvis recents que s’han fet en els espais de la biblioteca i també alguns canvis que es preveuen en el futur. Des de la biblioteca sempre estem contents de poder participar en aquestes activitats i que els visitants ens descobreixin!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: