El CRAI de la UB diposita 2.100 caixes al GEPA al 2022

Blog CRAI Universitat de Barcelona

Publicat el 08-03-2023 a Notícies del CSUC.

La Universitat de Barcelona (UB) ha dut a terme fins a vuit càrregues de documentacióalmagatzem cooperatiu GEPAel 2022. Es tracta de fons cooperatius que aquesta universitat tenia fins ara en altres punts, a Barcelona i alDipòsit de Cervera.

En total, la UB ha dipositat al GEPA 2.100 caixes plenes de documentació, que ocupen més de 500 metres de prestatges d’aquest equipament. Això fa que el GEPA hagi tancat el 2022 gairebé al 90% de la seva capacitat total, amb 20.450 metres ocupats dels 23.500 metres totals de què disposa el servei.

El 2022 també ha estat un any de rècord al GEPA,tant en nombre de càrregues com en usos de la col·lecció. Sumant les vuit càrregues de la UB, al GEPA s’hi han realitzat l’últim any fins a 31 càrregues de documentació entre fons cooperatius i…

View original post 61 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: