Visita de bibliotecaris d’Algèria

Els passats dies 6 i 7 de març vam rebre la visita de dos bibliotecaris algerians, el Sr. Boumediene Zeradib i el Sr. Abdelkader Zitouni de la Université des Sciences et de la Technologie d’Oran “Mohamed Boudiaf” (USTO-MB) d’Oran.

El CRAI té un programa especialitzat per a les visites de professionals de la informació i la documentació, i a la pàgina d’informació es recullen també algunes fotografies d’experiències dels Erasmus que ens han visitat.

Més informació:

2 thoughts on “Visita de bibliotecaris d’Algèria

Add yours

  1. Nous avons eu l’occasion d’en savoir plus sur les espaces, les collections, les services et les outils du CRAI, et d’en savoir plus sur des sujets liés à notre métier de bibliothécaires en échangeant constamment des idées.

    M'agrada

  2. Hi, we had the pleasure of visiting the audiovisual and information library of the University of Barcelona.We thank Mrs. Roser for her warm welcome.thank you especially to all of my university of science and technology Mohamed Boudiaf, who helped me to have this opportunity.THANKS to my country of origin .tahya Algeria.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: