Exposició “Els espais del CRAI UB: Un recorregut pels CRAI biblioteques a través de la mirada d’Antoni Morell”

Des d’avui ja podeu visitar, a les vitrines del 1r pis de la FIMA, la nova exposició que hem preparat des del CRAI BIMA i que porta per títol Els espais del CRAI UB: Un recorregut pels CRAI biblioteques a través de la mirada d’Antoni Morell.

L’exposició consta d’un recull de 31 aquarel·les pintades per l’arquitecte Antoni Morell, en el seu particular estil panoràmic, i d’una mostra bibliogràfica de l’extens fons de llibres sobre arquitectura i espais en biblioteques que hi ha al CRAI Biblioteca d’Informació i Mitjans Audiovisuals.

La mostra bibliogràfica va acompanyada d’un pròleg escrit per la Maite Comalat, professora de la Facultat d’Informació i Mitjans Audiovisuals, en el qual reflexiona sobre el canvi de model de les biblioteques universitàries i de com els espais físics han de poder acollir els nous usos que en fan els usuaris.

Aquest recull d’aquarel·les inclou 23 pintures dels interiors dels diversos CRAI biblioteques, pintades majoritàriament a inicis de 2022, fetes amb una perspectiva que permet mostrar tots els serveis que s’ofereixen a les biblioteques i, alhora, visualitzar tot l’interior recollint-ho en una panoràmica de 360°. Us recomanem particularment que proveu de posar el cap davant de les dues imatges que hem muntat en posició corbada per si podeu percebre l’efecte 3D que l’autor intenta aconseguir mitjançant l’ús de diversos punts de fuga.

Podreu visitar l’exposició física fins a finals de març i també la podreu veure en format virtual a la nostra pàgina d’exposicions virtuals i sota d’aquestes línies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: