Publicada la Memòria anual 2018 de la biblioteca

Ja teniu disponible al Dipòsit digital de la UB la memòria anual de la biblioteca corresponent a l’any 2018.

Continuem posant-nos al dia amb les memòries anuals i, en aquesta de 2018, trobareu tot allò que va passar a la biblioteca al llarg de l’any: el segell EFQM 500+ del CRAI, els canvis en l’equip de la biblioteca, les dades més destacades, els canvis que vam fer en els diferents espais, les dues sales de treball, l’obertura del jardí, l’estrena d’Instagram… També remarquem alguns dels serveis oferts i, com sempre, la col·laboració amb la Facultat. En l’últim apartat, el de ‘Difusió’, especifiquem les publicacions, exposicions, rodatges, visites, xarxes socials i notícies que s’han fet al llarg de l’any. Esperem que sigui del vostre interès.

Més informació:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: