Comiat dels nostres becaris

Avui, divendres 17 de juny, és l’últim dia dels nostres becaris Alejandro Oya, alumne del Màster de Biblioteques i Col·leccions Patrimonials, i Laura Obiols, alumna del doble grau d’InfoCom, que ens han acompanyat durant els darrers nou mesos.

Volem donar les gràcies per l’excel·lent feina que han fet durant aquests mesos de beca, acompanyant-nos i experimentant els processos implicats en les diverses tasques de la biblioteca: publicacions al blog, procés de llibres i revistes, tractament del fons, manteniment a la reserva, etc. Esperem que l’aprenentatge assolit durant aquests mesos els sigui profitós en els seus respectius futurs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: