El blog BIMA arriba a les 300 entrades

Aquest blog es va estrenar amb l’inici del curs passat i avui, amb gairebé dos cursos sencers acabats, arribem a l’entrada 300!

Vam arribar a aquest canal de comunicació buscant una alternativa al nostre Butlletí de Novetats, que publicàvem a través de l’issuu de la biblioteca, per tal que els nostres fidels seguidors poguessin accedir als continguts que més els hi interessin d’una manera més àgil i còmoda. El canvi també ens ha beneficiat a l’equip de la biblioteca pel que fa als fluxos de treball interns i, a més, ens ha permès alinear-nos millor amb l’estratègia i els canals de difusió del CRAI de la UB.

A més, en el nostre objectiu de millora constant, recentment hem aplicat uns canvis per tal que els que esteu subscrits al blog a través del vostre correu electrònic pugueu llegir les entrades des del mateix correu, sense haver d’entrar al blog.

Per acabar, volem aprofitar l’ocasió per recordar-vos les categories que podeu trobar aquí:

Notícies: tot el que passa i fem des de la biblioteca, com la participació en projectes de la facultat, exposicions, rodatges, canvis en els espais i equipaments o recursos del CRAI de la UB.

Revistes: hi veureu els números més recents que han arribat a la biblioteca en paper o que s’han publicat en format electrònic. Cada revista enllaça al sumari perquè des d’un sol lloc pugueu veure els continguts de cada nou número.

Monografies: hi podeu veure les noves adquisicions de la biblioteca, igual que en el cas anterior, tant en format paper com electrònic. Cada portada està enllaçada al nostre catàleg perquè pugueu reservar el llibre que us cridi l’atenció en pocs clics.

Dipòsit Digital: aquí hi podeu trobar tots els documents que es van afegint al nostre repositori institucional, des de documents de recerca del professorat de la FIMA fins als interessants treballs de l’alumnat dels dos graus i dels màsters que es fan a la facultat.

A part de les categories principals, també podeu navegar pel blog a través de les etiquetes, actualment en tenim 20:

One thought on “El blog BIMA arriba a les 300 entrades

Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: