Una finestra oberta al perfil dels investigadors de la UB

Gràcies a les funcionalitats que ens proporciona la nova eina de descobriment del CRAI, Cercabib, hem incorporat un enllaç al perfil de les investigadores i els investigadors de la UB que apareix al Portal de la Recerca de Catalunya.

Aquest enllaç és possible gràcies a l’existència de l’identificador ORCID en les dades personals disponibles al nostre sistema de gestió de la recerca GREC. Tenir-hi aquest identificador és la condició perquè el personal docent i investigador en actiu de la Universitat aparegui al Portal i per tant al Cercabib. Els enllaços existents al Cercabib es modificaran d’acord amb les actualitzacions periòdiques del Portal.

Aquesta finestra d’interconnexió de les dues plataformes es veu en fer la cerca per nom al Cercabib i es mostra com a encapçalament dels resultats de la cerca. També podeu cercar pels identificadors ORCID i DOI. Si la vostra cerca no mostra aquest encapçalament, feu-nos-ho saber si us plau a prc@ub.edu, que caldrà revisar el vostre identificador ORCID.

Podeu consultar un exemple del funcionament clicant aquest enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: