Viquimarató 3 novembre

Us recordem que dimecres 3 de novembre a les 10h tindrà lloc a la Facultat, a l’aula 3F3, la tradicional Viquimarató que fem dins d’una assignatura de la Facultat. Aquest any dins de Fonts d’informació. Teniu tota la informació en aquesta entrada del blog.

La sessió començarà, a les 10 h, amb un taller per aprendre a editar articles de la Viquipèdia. Si mai no heu tingut ocasió d’entrar-hi, aquesta és l’oportunitat. El taller es retransmetrà en directe via Zoom. Si no podeu venir presencialment i us interessa, us hi podreu connectar amb aquest enllaç: https://ub-edu.zoom.us/j/94035801221?pwd=bVNvM29HU3RKY0tjN05SZWYyaVNJQT09

Aquí teniu una infografia per recordar-vos alguns detalls a tenir present abans d’editar la Viquipèdia

Més informació:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: