Inscriviu-vos a la VII Viquimarató d’Informació i Comunicació!

Per setè any consecutiu, la nostra biblioteca torna a organitzar una Viquimarató amb l’objectiu de fer créixer el nombre d’articles relatius als ensenyaments que s’imparteixen a la Facultat i millorar la qualitat dels que ja existeixen. En aquesta pàgina de la Viquipèdia trobareu els suggeriments d’articles per millorar, traduir o crear.

La jornada es farà presencial, a l’aula 3F3 de la 3a planta el dimecres 3 de novembre. La sessió començarà, a les 10 h, amb un taller per aprendre a editar articles de la Viquipèdia. Si mai no heu tingut ocasió d’entrar-hi, aquesta és l’oportunitat. El taller es retransmetrà en directe via Zoom. Si no podeu venir presencialment i us interessa, us hi podreu connectar amb aquest enllaç: https://ub-edu.zoom.us/j/94035801221?pwd=bVNvM29HU3RKY0tjN05SZWYyaVNJQT09

Com sempre comptarem amb la sessió de formació feta per un voluntari d’Amical Wikimedia per tal d’introduir-vos en el funcionament de la Viquipèdia.

La sessió és oberta i cal inscriure’s a bib.informacio.audiovisuals@ub.edu.

La viquimarató aquest any s’inscriu dins l’assignatura de ‘Fonts d’informació’, una assignatura de segon curs de Gestió d’Informació i Documentació Digital (GIDD) que imparteix el professor Amadeu Pons. L’activitat es fa amb la col·laboració de la Comissió de Dinamització Lingüística de la UB.

Us animem a participar-hi… necessitem la col·laboració de tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: