Anuari de Biblioteques, Llibres i Lectura a RACO

El maig de 2020 es va publicar el nou Anuari de Biblioteques, Llibres i Lectura (continuació del seu títol anterior: Anuari de l’Observatori de Biblioteques, Llibres i Lectura) al nostre portal de revistes científiques de la Universitat de Barcelona (RCUB). Poc després, la revista es va incorporar a Dialnet i, un any més tard, ara s’ha incorporat al portal RACO.

El volum 6 de 2020, que encara està en curs de publicació, recull les accions que s’han dut a terme durant els anys 2018 i 2019 relacionades amb la lectura, l’edició, les llibreries, les biblioteques, la promoció lectora i la traducció a Catalunya. Des del CRAI Biblioteca d’Informació i Mitjans Audiovisuals i des de la Unitat de Projectes del CRAI es dóna suport a la publicació i configuració d’aquesta revista.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: