Activitats al CRAI BIMA en homenatge al Dia de la dona treballadora

Des del CRAI Biblioteca d’Informació i Mitjans Audiovisuals entre el 9 i el 12 de març s’han dut a terme diverses accions en honor al Dia de la dona treballadora:

  • La creació del nou Purple corner al voltant del topogràfic 305 d’estudis de gènere (basat en el #IEPurpleCorner de la IE University de Segovia). L’espai gaudirà d’ara endavant d’una senyalització especial que es podrà veure des de diversos angles de la biblioteca.

  • El dia 10, el post habitual dels dimecres al nostre blog dedicat als treballs de l’alumnat, es va preparar un recull de vídeos de temàtica femenina fets pels i les alumnes de CAV de l’assignatura De la idea a la pantalla.
  • Entre els dies 9 i 12, cada dia ha aparegut un qüestionari a les nostres Històries d’Instagram sobre dones rellevants perquè els nostres seguidors hi poguessin participar i coneguessin les seves vides.

Més informació:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: